Verkopen februari 2011: Goede maand voor Subaru in Nederland

Subaru heeft in Nederland verhoudingsgewijs een goede februari maand achter de rug wat verkopen betreft. Na de 165 verkochte auto’s in januari, heeft Subaru in februari 157 auto’s weten te verkopen. Een totaal van 322 stuks na twee maanden dus. Dit betekent een stijging van bijna 36% ten opzichte van 2010.

Eindelijk weer eens een lichtpuntje in de Nederlandse Subaru verkopen. Wellicht dat de Trezia hier een belangrijke rol in speelt. Zodra de cijfers per model beschikbaar zijn, zijn deze uiteraard te vinden op Subarublog!

Advertenties

One thought on “Verkopen februari 2011: Goede maand voor Subaru in Nederland

  1. Dat lichtpuntje (toch minder auto’s dan in januari) zie ik niet zo.
    Jawel, meer dan in jan./feb. 2010, maar uitgaande van de betrouwbaarheid van Subaru zouden de verkopen zonder meer veel omvangrijker moeten zijn.

    Het zijn waarschijnlijk toch de (te hoge) prijzen en de minder fraaie ontwerpen die potentiële kopers van het merk afhouden. Je zou dan denken: die minder fraaie ontwerpen ‘compenseren’ we tijdelijk (zolang er geen nieuwe modellen komen) met wat vriendelijker prijzen. Maar ja, als Subaru Japan (of de Ned. importeur) dat niet wil, dan gebeurt het niet. De lage afzetcijfers ten spijt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s