Subaru fabrieken voor onbepaalde tijd gesloten

De aardbeving en tsunami in Japan geven nog elke dag nieuwe slachtoffers en de mensen in de rampgebieden zitten met een groot tekort aan voedsel en water. Omstandigheden die wij ons hier niet voor kunnen stellen. Laten we met zijn allen hopen dat het ergste voor Japan achter de rug is en dat men spoedig aan een herstel kan werken.

In het rampgebied is de autobranche in zijn algemeenheid een grote werkgever. Op dit moment hebben Honda, Nissan, Toyota en Subaru echter hun fabrieken voor onbepaalde tijd gesloten. Laten we voor de mensen hopen dat dit van korte duur zal zijn en dat een ieder snel weer aan de slag en kan gaan werken aan zijn of haar toekomst.

De reden van het wat meer opgaan in de lokale situatie in Japan is dat er her en der in de media fel gereageerd wordt op berichten over de gesloten Japanse autofabrieken.

 Natuurlijk is het zo dat dat minder erg is dan de barre omstandigheden in het rampgebied, maar het hoort wel bij het gehele plaatje van de ramp in Japan. Vandaar dat Subarublog er voor kiest deze berichten, net als de grote media, wel te plaatsen, met in het achterhoofd wel dat het niet het grootste probleem van Japan is op dit moment.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s