Uw Subaru op Subarublog?

Subarublog is op zoek naar bijzondere Subaru’s! Een Subaru met een extreem hoge kilometerstand, een klassieker of een bijzonder model? Laat Subarublog weten wat uw bijzondere Subaru is en wellicht is uw Subaru binnenkort hier te bewonderen.

Aanmelden kan door te reageren op dit bericht.

Enkele voorbeelden van Subaru’s waar Subarublog naar op zoek is:

Subarublog is zelf in het bezit van een Subaru Legacy 2.2 GX Touring Wagon uit 1997 met inmiddels ruim 545.000km op LPG! Iemand een Subaru met een hogere kilometerstand op zijn Subaru?

Er is in Nederland een ex-dealer welke een Subaru 360 in zijn bezit heeft. De 360 is de eerste Subaru die ooit op de markt gebracht is. Best bijzonder dus. Ouder dan deze 360 zullen er geen Subaru’s zijn in Nederland, maar elke Subaru ouder dan twintig jaar is in Nederland al uniek! Subarublog is op zoek naar deze oude Subaru’s!

Op het forum van Autoweek is een tijdje geleden melding gemaakt van een bijzondere auto spot, een Subaru R-2. Deze auto is in Nederland nooit geleverd, maar er is iemand die deze auto dus geimporteerd heeft. Subarublog is op zoek naar bijzondere Subaru’s welke officieel niet in Nederland geleverd zijn!

Uw auto zal getoond worden zonder kenteken of persoonsgegevens.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s