Nog een belastingvrije Subaru Leone!

Op www.speurders.nl staat een 86er Subaru Leone Wagon te koop. Het betreft een 1.8 GL 4WD met 172.ooo km. Vraagprijs was (als Subarublog zich niet vergist) gisteren nog 1200 euro. Inmiddels staat de prijs op 1800 euro! Ziet er wel netjes uit!

http://www.speurders.nl/overzicht/autos/klassiekers-en-oldtimers/subaru-station-4×4-1986-belastingvrij-90484736.html?pc=7326rs&q=subaru

Advertenties

2 gedachten over “Nog een belastingvrije Subaru Leone!

  1. Beste Subaru blog,

    ik zocht al een tijdje een Subaru Leone en bij deze ben ik geweest.
    Na een heel lang stuk rijden bij aankomst blijkt de km stand 20 000 km meer en de beloofde harde onderkant een heel stuk minder hard. De dorpels van onder door en de achterspatborden bijgewerkt. In deze staat zal de auto bij mijn garage niet door de keuring komen, hoewel de verkoper voor weinig geld meer de auto op Nederlands kenteken en nieuwe APK kon leveren. De lak overall matig en de motor niet heel schoon. Van binnen wel veel luxe, maar wel wat armoedig. Desondanks is de auto waarschijnlijk zijn (oorspronkelijke) vraagprijs wel waard, maar wel weer een verkoper die lokt met een mooier verhaal dan de werkelijkheid blijkt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s