Schuurvondst: 80 oude auto’s waaronder een Subaru GFT!

Vandaag verscheen er een opvallende advertentie op marktplaats. Er worden 80 oude auto’s aangeboden die al jaren in een oude schuur staan.

Er staat werkelijk waar van alles wat, van Datsun tot Volkswagen, van Toyota tot Citroën. En laat er nou ook een Subaru bij staan! Om precies te zijn een Subaru GFT uit de jaren 70.

De advertentie meld dat het zou gaan om een 4WD versie, maar dat is niet juist. Op de zijkant van de auto staat zelfs vermeld Front Wheel Drive. Daarnaast werd dit type niet met 4WD geleverd.

De vraagprijs voor de auto is slechts 350 euro, maar als u de foto bekeken heeft weet u ook waarom!

http://link.marktplaats.nl/479267076

3 gedachten over “Schuurvondst: 80 oude auto’s waaronder een Subaru GFT!

  1. Ik heb er precies zo een gehad, mét lichtmetalen velgen, donkerblauw en blauw interieur, inclusief blauw dashboard. Kenteken was ..-RF-.. Verder weet ik het niet. Bouwjaar was 1977 en was een heerlijke wagen.
    We reden in de familie bijna allemaal Subaru, vanaf 1977, de eerste was een leone1300 DL, de 82-Rj-18, van mijn opa, die hem na een paar maanden inruilde voor een exclusieve, voor die tijd dan, oranje GFT tweedeurs met zwarte striping en zwart skai dak, met schuifdak. Dubbele koplampen en was een supergave wagen, de 12-TM-31 bj 1978..mijn moeder had de 96-RU-11, een Rooie vierdeurs met grote gele mistlampen op de bumper geplaatst en zwart skai leder interieur. Al de wagens zijn gekocht bij Subaru dealer van Broekhoven in Halsteren, toenmalig Subaru dealer. Daarna kwamen nog de FV-12-GS, 1600 DL-5, L2, de GF-35-JS 1600 GLF-5, Leone 2, de HS-94-VN, 1600 DL-5 L2, de JX-84-KX 1800 GLF-5 L 2 en de KK-01-SV, 1300 DL-5, L2. Helaas heb ik nergens geen foto’s meer van, ik ben ze allemaal kwijtgeraakt na de verhuizing, waarschijnlijk allemaal weggegooid…

    • Een hele late reactie, mijn excuses! Jammer dat er geen foto’s meer zijn. Ik zag in een eerder bericht dat u sprak over de GFT in holiday uitvoering. Helaas heb ik daar geen info over gevonden. Wellicht een actiemodel van de dealer zelf?

  2. Weet iemand of dit een NL-se Subaru is? Ik heb namelijk exact dezelfde kleur en type gehad als deze, met een blauwkleurig dashboard en stoelen. Kenteken was ..-RF-.. geleverd door autobedrijf van Broekhoven, toentertijd Subaru dealer te Halsteren. Er zaten 14 of 15″ velgen onder en STP stickers op de achterste zijruitjes.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s