Subaru XV staat bij de Nederlandse dealers!

Sinds vorige week staat de nieuwe Subaru XV bij de Nederlandse Subaru dealers.

Uiteraard is Subarublog een kijkje gaan nemen en wel bij Autohuis Eickhof in Apeldoorn.

De medewerker van de firma kwam enthousiast naar buiten met de sleutels van de demo XV, het enige exemplaar wat op dat moment aanwezig was, de showroom auto’s volgen op korte termijn.

En eerlijk is eerlijk, de XV ziet er goed uit! De foto’s brachten nog wat twijfels met zich mee, maar deze auto moet je in werkelijkheid gezien hebben.

De auto is leverbaar van € 27.495, wat geen milde prijs is, maar is dan ook zeer compleet uitgerust. Vreemd genoeg staat er in de specificatielijst van Subaru Nederland ook een “Intro” uitvoering, welke wat minder luxueus is uitgerust, maar deze zou niet leverbaar worden. Subaru heeft echter van de Legacy en de Forester ook Intro versies in het programma (gehad), dus Subarublog denkt dat een instapversie (bijvoorbeeld met een prijskaartje van € 24.995) zeker in de pijplijn zit, maar op dit moment niet geleverd kan worden. Reden hiervoor zou de vroege introduktie in Nederland kunnen zijn.

Niet alleen de uitrusting is van topniveau. Ook de kwaliteitsbeleving van het interieur is een aangename verrassing. Alles ziet er goed en strak uit en de gebruikte materialen zien er hoogwaardig uit en voelen goed aan.

De looks van de auto zijn natuurlijk iets persoonlijks, maar Subarublog is van mening dat deze erg goed zijn en zeker voor een aantal nieuwe klanten kan zorgen.

Subaru Nederland verwacht in 2012 500 exemplaren van de XV te kunnen verkopen. Om deze verwachting te ondersteunen is er op dit moment zelfs een Subaru XV reclamespot op tv te zien!

 

Een gedachte over “Subaru XV staat bij de Nederlandse dealers!

  1. “Ook de kwaliteitsbeleving van het interieur is een aangename verrassing. Alles ziet er goed en strak uit en de gebruikte materialen zien er hoogwaardig uit en voelen goed aan.”

    Dít is écht belachelijk. Het interieur zit vol dramatische kwaliteit plastics !

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s