Duidelijkheid over BRZ en Impreza door Subaru Nederland

U heeft op Subarublog kunnen lezen dat Subaru Nederland enige verwarring heeft veroorzaakt omtrent het wel of niet op de Nederlandse markt verschijnen van de nieuwe Subaru Impreza. Deze onduidelijkheid is mede ontstaan door het verschijnen van tegengestelde berichten in de diverse media en doordat de auto niet op de IAA in Frankfurt stond.

Subarublog deed onlangs min of meer een oproep aan Subaru Nederland om de Impreza gewoon op de markt te brengen.

Vanmiddag ontving Subarublog een email van de nieuwe PR en marketing manager van Subaru Benelux, met de vraag of Subarublog contact op wilde nemen.

Subaru Benelux heeft Subarublog dus ook ontdekt en wilde graag duidelijkheid geven over een aantal zaken.

De nieuwe Subaru Impreza komt dus wel degelijk naar Nederland, zij het alleen als hatchback. De auto zal vanaf september in de Nederlandse showrooms staan.

De nieuwe BRZ kwam uiteraard ook ter sprake. Subarublog maakte melding dat er slechts 60 exemplaren naar Nederland zouden komen. Dit blijkt niet te kloppen, echter is ook niet duidelijk geworden hoeveel exemplaren wel beschikbaar zullen zijn

Uiteraard was het Subaru Benelux niet ontgaan dat Subarublog al een groot aantal gegevens vrij heeft kunnen over de BRZ, waaronder de kleuren en de uitrustingsniveau’s.

Subaru Nederland betreurt het dat deze gegevens voortijdig naar buiten zijn gekomen, maar dat is natuurlijk niemand te verwijten, behalve Subaru Benelux. De gegevens waren immers niet afgeschermd.

Al met al heeft Subarublog een positief gesprek gehad met de PR manager van Subaru Benelux. Er zullen de komende tijd een aantal zaken aangepakt worden, die in de afgelopen tijd niet op de juiste manier verliepen, of die voor verbetering vatbaar waren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s