Te koop: Subaru Vivio 4WD!

Vanaf de jaren 70 levert Subaru veel modellen met vierwielaandrijving. Op de grotere modellen is het sinds jaar en dag zelfs standaard.

In de jaren 90 bracht Subaru de kleine Vivio op de markt. Ook dit kleine “rugzakje” was destijds leverbaar met 4wd. Op Marktplaats staat op dit moment een Vivio 4wd te koop. Gezien de geringe aantallen van Vivio’s met 4wd die in Nederland verkocht zijn, wilde Subarublog toch even de aandacht vestigen op deze auto.

Het betreft een exemplaar uit 1994 met 127.000 km op de teller en een nagenoeg nieuwe apk. De auto is niet geheel standaard meer, maar de liefhebber zal er doorheen kijken. De vraagprijs van € 2.000,- is weliswaar stevig, maar een tweede exemplaar zul je in Nederland niet snel vinden!

4 gedachten over “Te koop: Subaru Vivio 4WD!

  • Welkom hier! Erg leuke auto hoor die je gekocht hebt. Zijn er in Nederland niet veel van! Mocht je inmiddels Vivio-fan zijn kun je hier veel Vivio foto’s vinden. Vanavond zal ik een serie Subaru Vivio brochures uit Japan online zetten. Erg leuk om te zien welke uitvoeringen daar leverbaar waren!
   Veel plezier met je Vivio!

   Groet,

   Subarublog

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s