Eerste informatie over nieuwe Subaru Forester bekend!

De Duitse Subaru dealers hebben sinds enkele dagen meer informatie over de nieuwe Subaru Forester. Of deze informatie ook al aanwezig is bij de Nederlandse dealers, is niet bekend.

De nieuwe Forester zal in Duitsland in maart voorgesteld worden. Het zou niet vreemd zijn als Nederland een paar maanden eerder zal zijn, aangezien dat met de laatste nieuwe modellen ook al het geval was.

Het nieuwe model wordt leverbaar met 3 motoren. Een tweeliter benzine met 150 pk, een direct ingespoten turbo benzine met 240 pk en een 147 pk sterke diesel.

De 2.0 benzine wordt leverbaar met een handgeschakelde zesversnellingsbak of met Lineartronic, terwijl de DIT alleen leverbaar wordt met de Lineartronic.

De diesel versie heeft in eerste instantie alleen de beschikking over de handgeschakelde bak, maar in september volgend jaar zal er ook een automaat voor de diesel leverbaar worden.

In Duitsland wordt de Forester leverbaar als Trend, Active, Comfort, Exclusive en voor de diesel de Sport versie.

Er wordt ook gefluisterd dat de Forester leverbaar wordt als 7-persoons uitvoering, maar dit is tot op heden niet bevestigd. Ook zijn er geruchten dat Subaru op de komende Autosalon in Parijs al meer informatie vrijgeeft over de nieuwe Forester, maar ook hier is geen zekerheid over.

Voor de duidelijkheid, dit is de informatie voor Duitsland en zal zeker afwijken van de gegevens voor Nederland.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s