Autosalon Parijs: Subaru BRZ XT-line Concept

Helaas nog geen nieuwe Forester op de stand van Subaru tijdens het Autosalon in Parijs. Verder had Subaru ook weinig nieuws te melden. Of toch wel?

Uit het niets stond daar de BRZ XT-line Concept. Carbon afwerking op het dak en de spiegels, maar ook in het interieur. Rode lederen bekleding, 18 inch zwart lichtmetalen velgen, een afwijkende spoiler en diffusor en diverse XT-line logos.

Subaru heeft eigenlijk weinig losgelaten over deze auto. Is het een ideetje van Subaru Frankrijk? Niemand weet het eigenlijk. Op het internet wordt druk gesproken over wat Subaru wil met deze auto. Er wordt gezegd dat de XT-line een soort van eerbetoon is aan de Subaru XT uit de jaren 80. Zou kunnen maar lijkt ver gezocht.

Een ander gerucht is dat Subaru een snellere versie van de BRZ niet wil voorzien van het STI logo, omdat de BRZ geen vierwielaangedreven auto is en bijvoorbeeld de WRX STI wel. Dit lijkt nog de meest logische reden voor het neerzetten van deze auto. Zodra er meer bekend is leest u dat uiteraard op Subarublog!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s