Good Design Award voor Subaru XV

Fuji Heavy Industries Ltd, de producent van Subaru, heeft bekend gemaakt dat de onlangs op de markt gebrachte Subaru XV de ‘Good Design Award 2012’, uitgeloofd door Japan Industrial Design Promotion, in de wacht heeft gesleept.
“Met zijn heldere ontwerp geeft deze auto duidelijk uitdrukking aan het ‘Fun to Drive’-concept, een wezenlijk element dat deel uitmaakt van de essentiële waarden van een auto. De Subaru XV kan zich beroepen op een cross-over design met bredere banden en wielen, uniek in zijn soort, die volkomen in balans zijn met de krachtige en evenwichtig vormgegeven carrosserielijnen, waarin dit nieuwe model zijn aantrekkelijke en onderscheidende karakter ontleent. Het is een voortreffelijk ontwerp waarin de kenmerken van Subaru duidelijk aan bod komen”, zo reageerde een woordvoerder van Subaru.

Als één van de top 100 kandidaten is de Subaru XV is ook genomineerd voor de Good Design Special Awards. Het model zal tentoongesteld worden op de Good Design Exhibition die van 23 tot en met 25 november gehouden zal worden in het Tokyo Big Sight tentoonstellingscomplex in Ariake (Tokyo).

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s