5 jaar garantie op nieuwe Subaru’s?

Volker Dannath van Subaru Duitsland heeft tijdens een bijeenkomst met alle Duitse Subaru dealers de plannen van Subaru voor 2013 bekend gemaakt.

Als belangrijkste punt meldde hij dat vanaf de nieuwe Forester elk nieuwe model vijf jaar garantie gaat krijgen. Dit wordt dus niet direct ingevoerd voor alle modellen, maar bij een modelwissel zal dit worden toegepast. De vijf jaar garantie zal inclusief mobiliteitsservice worden aangeboden.

Als datum van de introduktie van de nieuwe Forester werd 23 en 24 maart genoemd. Gelijktijdig zal in Duitsland de nieuwe Impreza leverbaar worden.

Begin juni zal eindelijk de langverwachte Boxer Diesel met CVT leverbaar worden. Het eerste model met deze combinatie zal de Outback zijn.

Subaru Duitsland verwacht hiermee in 2013 ruim boven een verkoopaantal van 10.000 stuks uit te komen.

Zoals aangegeven gaat het hier om de plannen van Subaru Duitsland, maar aangenomen mag worden dat bijvoorbeeld de 5 jaar garantie ook voor Nederland van toepassing zal zijn.

De nieuwe Forester zal hoogstwaarschijnlijk eind dit jaar of begin volgend jaar bij de dealers staan. De nieuwe Impreza wordt vooralsnog niet in Nederland geleverd helaas. Over de Outback Diesel automaat heeft Subaru Nederland nog geen uitspraken gedaan, maar ook deze zal zeker op de Nederlandse markt verschijnen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s