Kort nieuws: Subaru BRZ

* De Subaru BRZ heeft samen met de Toyota GT-86 een “Special Award” gekregen bij de 2012-2013 Japan Car of the Year verkiezing. Deze award is bedoeld voor auto’s die in de afgelopen 12 maanden op de markt zijn gekomen en een buitgewone indruk hebben achtergelaten. In de algemene verkiezing behaalden de Subaru en de Toyota een fraaie tweede plaats.

* Subaru Amerika krijgt de komende vier maanden 2.000 extra Subaru’s BRZ ter beschikking. Aanvankelijk was men in Amerika uitgegaan van zo’n 500 stuks per maand, maar alleen al in oktober werden 3.120 exemplaren verkocht. Als de vraag zo groot blijft zal Amerika ook na deze vier maanden meer exemplaren ter beschikking krijgen.

* In Nederland zijn tot op heden slechts 21 exemplaren verkocht, waarvan het overgrote deel nog bij de dealers staat. De BRZ zal in Nederland zoals het er nu naar uitziet een zeldzame verschijning blijven net als zijn voorgangers, de Subaru SVX en de Subaru XT.

* Bijgevoegd zijn 3 foto’s. Twee van een Subaru BRZ die onder handen is genomen door Prova en één van een BRZ Rallyauto welke heeft gereden als “0”-auto bij een rally in Japan.

Subaru BRZ (2) Subaru BRZ Subaru BRZ (1)

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s