Laatste nieuws: introduktiedatum Subaru Forester 2013 en Subaru Outback Diesel Automaat

2013 wordt een belangrijk jaar voor Subaru. De nieuwe Forester maakt zijn opwachting en eindelijk zullen de Boxer Diesel modellen leverbaar worden met een automaat!

De nieuwe Forester staat begin februari in de Nederlandse showrooms. In januari zal er een sneak preview gehouden worden voor geinteresseerden. De nieuwe Forester wordt leverbaar met een 2.0 liter benzine, 2.0 liter diesel en een nieuwe 2.0 liter direct ingespoten Turbo motor welke goed zal zijn voor 230 pk!

De nieuwe Forester zal in de loop van het jaar ook leverbaar worden met een Boxer Diesel in combinatie met een CVT Automaat. Wie daar niet op wil wachten kan vanaf het einde van het eerste kwartaal terecht bij de Outback!

De Outback is het eerste model wat de langverwachte combinatie krijgt van een Boxer Diesel met CVT. De overige modellen volgen wat later.

 

Advertenties

6 gedachten over “Laatste nieuws: introduktiedatum Subaru Forester 2013 en Subaru Outback Diesel Automaat

  1. “en een nieuwe 2.0 liter direct ingespoten Turbo motor welke goed zal zijn voor 230 pk!”

    Misschien ook even koppel vermelden… Niet onbelangrijk namelijk….
    Overigens leveren meerdere Europese automerken al vele jaren turbo’s in hun volumemodellen (zo heb je onder de 40 mille een leuke A4 Avant met 320 Nm), dus zó bijzonder is die turbo in die Forester helemaal niet.
    Maar laten we onze borst alvast maar nat maken als het gaat om de prijs van de nw. Forester met die turbo. Die gaat vast niet onder de 40 mille blijven…..

  2. Goh, mijn inschatting d.d. 18 december jl. over de prijs van de 2.0 turbo klopte aardig. Nou ja, “niet onder de 40 mille” schreef ik eerder. Dan denk je nog “goh, misschien 42 mille”…? Welnee, ‘gewoon’ € 50.000,– ! Absurd.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s