Subaru Legacy alleen nog als Intro leverbaar, sedan is verdwenen

Ook voor de Legacy staat de prijslijst per 24 januari online op Subaru.nl.

Een tweetal zaken vallen op. Er zijn slechts nog twee uitvoeringen leverbaar, de 2.0 benzine en de 2.0 Diesel, beide als Intro. Tevens is de sedan uitvoering volledig verdwenen uit het programma.

Wellicht heeft dit te maken met de op handen zijnde introduktie van het facelift model, maar het zou ook zo kunnen zijn dat de importeur gekozen heeft om het gamma uit te dunnen in verband met de matige verkoopcijfers.

Prijslijst Subaru Legacy 24 januari 2013:

prijslijst legacy 24 januari

Uitrusting Subaru Legacy Intro:

uitrusting legacy

4 gedachten over “Subaru Legacy alleen nog als Intro leverbaar, sedan is verdwenen

  1. Citaat: “maar het zou ook zo kunnen zijn dat de importeur gekozen heeft om het gamma uit te dunnen in verband met de matige verkoopcijfers.”

    Dat zo zomaar kunnen ja………… Wat zou het toch geweldig (klantgericht) zijn indien Subaru Benelux betreft dit soort zaken eens wat meer en vaker openheid van zaken geeft. En dat Subaru Benelux gewoon per email bereikbaar is….. Je zou bijna denken dat het hoofdkantoor in de Benelux een soort Noord-Koreaans consulaat is…….

    • Communicatie is nog nooit een sterk punt van Subaru Benelux geweest. Ook de Business Edition van de XV staat zo ineens in de prijslijst. Verder is er op de hele site of waar ook maar iets over te vinden. En dat is dan het best verkochte model in Nederland waar ineens een model van verkrijgbaar is dat maar liefst 3500 euro goedkoper is! Dat zou je van de daken moeten schreeuwen in deze tijden!

  2. Ik begrijp -dus- wérkelijk helemaal NIETS van dat (belabberde) verkoop- en promotiebeleid van Subaru Benelux. En het zich hullen in stilzwijgen. En modellen stilzwijgend van de markt halen. Zeer betreurenswaardig ! Het geeft sterk de indruk dat deze importeur het vooral druk heeft met koffie drinken. Het spijt me zeer, maar een andere indruk roept het bij mij niet op. Erg triest.

  3. Overigens wel vreemd dat in België wél kortingsacties van duizenden euro’s mogelijk zijn, maar in Nederland niet. Hoezo, “Subaru BENELUX”….?!?!?!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s