Telegraaf: Subaru WRX STI wordt zelfstandig model

Telegraaf bericht dat de nieuwe Subaru WRX STI een op zichzelf staand model wordt. Daarmee doelen ze niet op de naamswijziging van Impreza WRX naar WRX, maar op een specifiek nieuw model.

Volgens de Telegraaf zal de komende WRX afgeleid zijn van de Impreza G4 (4-deurs sedan), wat gezien de spyshots die we tot op heden hebben gezien zeker zou kunnen.

De WRX STI zou daarentegen niets met de Impreza te maken hebben en een volledig ander model worden. Dit zou weer enigzins overeenkomen met de woorden van de hoogste baas van Subaru of America, dat Subaru de WRX STI anders (lees: hoger) in de markt zal positioneren.

De geruchten omtrent een WRX Hybrid worden door volgens de Telegraaf door Subaru ontkent.

De komende tijd zal duidelijk worden welke weg Subaru gaat bewandelen met de WRX en WRX STI. Bovenstaande klinkt niet geheel onaannemelijk, maar anderzijds lijkt de keuze om een extra model te ontwerpen voor de WRX STI niet een echt logische keuze voor een klein merk als Subaru. De kosten van een nieuw model zijn immers erg hoog en ondanks dat Subaru het zeer goed doet wereldwijd zal dat toch een iets te grote investering zijn voor Subaru.

Subarublog houdt u de komende tijd op de hoogte!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s