Autointernationaal.nl: Subaru WRX STi wordt 4-deurs coupé

Volgens de Nederlandse website Autointernationaal.nl wordt de nieuwe WRX STI een vierdeurs coupé. De auto wordt definitief losgekoppelt van de Impreza.

Gisteren meldde ook de Telegraaf dat de WRX STI een op zichzelf staand model wordt. Deze geruchten worden steeds hardnekkiger.

De WRX wordt een afgeleide van de Impreza sedan. De diverse spy-shots die we de afgelopen tijd hebben gezien, laten echter overduidelijk zien dat voornamelijk de voorzijde van de WRX afwijkt van de Impreza.

De WRX STI wordt volgens Autointernationaal wat betreft prestatieniveau gelijkwaardig aan bijvoorbeeld de BMW M135i. Volgens de website zal het afwerkingsniveau niet op hetzelfde niveau liggen als de BMW, een uitspraak die natuurlijk nog nergens op gebaseerd is.

Het lijkt er dus op dat Subaru de WRX STI inderdaad duidelijk hoger in de markt gaat zetten als het huidige model. De introduktie zal plaatsvinden op de Tokyo Motor Show eind november. Het debuut van de WRX is voorbehouden aan de autoshow in Los Angeles, welke ongeveer op hetzelfde moment wordt gehouden.

Volgens de website van deze laatste show komt Subaru echter met twéé debuterende modellen…. Wat Subaru precies gaat laat zien is afwachten, maar wie weet is het wel de compacte stationwagon waarvoor de naam Levorg al een aantal malen is gevallen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s