Subaru Levorg wordt nieuw model tussen Impreza en Legacy?

Subaru heeft officieel nog niets losgelaten over de Levorg. Op het internet nemen de geruchten toe naarmate de Tokyo Motor Show dichterbij komt.

Met behulp van Google translate is op diverse Japanse websites een en ander te vinden, maar het blijven zoals gezegd geruchten.

De Levorg zal volgens de laatste berichten gepositioneerd gaan worden tussen de Impreza en de Legacy. Deze laatste zal volgend jaar een opvolger krijgen en wederom een stukje groeien. Hierdoor is de auto voor de Japanse markt een stuk minder interessant, maar voor de Amerikaanse (lees:Subaru’s belangrijkste) markt des te meer.

De Levorg zou dit gat op moeten vullen. Dit zou overigens kunnen betekenen dat de Levorg alleen voor de Japanse markt bestemd is.

De auto zou in tegenstelling tot eerdere berichten niet alleen als Touring Wagon op de markt komen, maar ook als sedan/4 deurs coupé. De nieuwe WRX STI zou ook afgeleid worden van de Levorg. Dit zou kunnen verklaren waarom alleen de Subaru WRX debuteert op de Autoshow in Los Angeles.

Conclusie: het zijn maar geruchten. Op 20 en 21 november zijn de persdagen van de autoshows in Tokyo en Los Angeles, dan weten we zeker meer. Voor die tijd lekt er wellicht nog wat uit en één dezer dagen zal Subaru wel een aantal teasers gaan verspreiden. Subarublog houdt u op de hoogte!

Tot slot nog maar een afbeelding van wat volgens een Japans magazine de Subaru Levorg zou worden:

levorgiovlh

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s