Laatste geruchten over nieuwe Subaru modellen

Subaru staat er om bekend dat het informatie over nieuwe modellen lang achter kan houden. Zo ook op dit moment met twee grote autoshows eind volgende maand en twee nieuwe modellen die staan te trappelen, de nieuwe WRX en de Levorg.

Op diverse Japanse sites wordt druk gespeculeerd, dus daar is met behulp van Google Translate wel het één en ander te vinden.

Subaru zou aanstaande maandag 28 oktober meer informatie vrijgeven over de invulling van de stand op de Tokyo Motor Show. Tevens zou dan wat meer duidelijk worden over het nieuwe model wat Subaru zou introduceren op deze show onder de naam Levorg.

Een gerucht wat steeds vaker naar voren komt is dat de Levorg puur bedoeld is voor de Japanse markt. De auto zou ongeveer dezelfde afmetingen krijgen als de vorige Legacy. Hiermee zou de auto wat maatvoering betreft beter geschikt zijn voor de thuismarkt.

De Levorg zou leverbaar worden als sedan en als touring wagon en onder andere voorzien worden van een nieuwe 1.6 liter turbo motor.

Zoals eerder aangegeven zou de nieuwe WRX STI afgeleid gaan worden van de Levorg en dus los staan van de nieuwe WRX welke zijn debuut krijgt op de autoshow in Los Angeles, welke op hetzelfde moment wordt gehouden als de show in Tokyo.

Naast de nieuwe modellen zou Subaru op beide autoshows meerdere wereldprimeurs in petto hebben en daarnaast ook enkele nieuwe concept cars laten zien.

Onderstaande foto heeft u al eerder gezien op Subarublog. Ook deze foto is afkomstig van een Japanse website, waar de auto aangekondigd werd als de nieuwe Legacy. Meerdere sites melden nu dat het zou gaan om de sedan versie van de Levorg.

newlegacy

Natuurlijk zijn er ook diverse photoshops te vinden van diverse sites die proberen een impressie te geven van de nieuwe modellen. Onderstaande foto´s zijn zeker geen realiteit maar zien er best goed uit!

hatch_sti_concept_zpsa663189c8RzVCLw

Nogmaals willen we benadrukken dat bovenstaande 100% gebaseerd is op basis van geruchten gevonden op het wereldwijde web. Zodra Subaru officiele berichtgeving naar buiten heeft gebracht vind u deze uiteraard op Subarublog! Automatisch op de hoogte blijven en de nieuwste berichten in uw email? Meld u dan aan via de Follow button op de frontpage van Subarublog.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s