Uw Subaru op Subarublog?

Subarublog is op zoek naar bijzondere Subaru’s! Een Subaru met een extreem hoge kilometerstand, een klassieker of een bijzonder model? Laat Subarublog weten wat uw bijzondere Subaru is en wellicht is uw Subaru binnenkort hier te bewonderen.

Aanmelden kan door te reageren op dit bericht.

Enkele voorbeelden van Subaru’s waar Subarublog naar op zoek is:

Subarublog is zelf in het bezit van een Subaru Legacy 2.2 GX Touring Wagon uit 1997 met inmiddels ruim 545.000km op LPG! Iemand een Subaru met een hogere kilometerstand op zijn Subaru?

Er is in Nederland een ex-dealer welke een Subaru 360 in zijn bezit heeft. De 360 is de eerste Subaru die ooit op de markt gebracht is. Best bijzonder dus. Ouder dan deze 360 zullen er geen Subaru’s zijn in Nederland, maar elke Subaru ouder dan twintig jaar is in Nederland al uniek! Subarublog is op zoek naar deze oude Subaru’s!

Op het forum van Autoweek is een tijdje geleden melding gemaakt van een bijzondere auto spot, een Subaru R-2. Deze auto is in Nederland nooit geleverd, maar er is iemand die deze auto dus geimporteerd heeft. Subarublog is op zoek naar bijzondere Subaru’s welke officieel niet in Nederland geleverd zijn!

Uw auto zal getoond worden zonder kenteken of persoonsgegevens.

21 gedachten over “Uw Subaru op Subarublog?

 1. Hallo,
  Ik heb een Subaru e-wagon SDX (libero) van 1994. HR-XR-26.
  Met trekhaak en aanhangwagen met een Heinkel-Kabine (1957) een mooie verschijning.
  Slechte plekken worden/zijn hersteld. Verbuik 1 op 12,3 (moet beter kunnen??).
  Lekt momenteel wat olie RA bij de krukas (wordt aan gewerkt!).
  Ik rijd er al 40 km mee. Tellerstand 160.000 km.
  Ook nog in het bezit van een reservemotor voor de Subaru, deuren, achterbumper, dashbord compleet en 2x instrumentenklokje/kilometerteller.
  Een kennis van mij uit Steenwijk heeft een Subaru 360 (rijdend met nieuwe zuigers!!),
  vr gr,
  Gerard Vingerhoed, Oldebroek

 2. Of ik een bijzondere Subaru heb? Denk ’t eigenlijk wel. Ben sedert 14 april 2012 in het bezit van een witte Mini Jumbo die op 29 mei a.s. z’n 20e verjaardag viert. Km- stand op de dag van aankoop: 158.893. Nagenoeg in showroom- conditie. Zo goed als roestvrij, geen krokante bodem en een als nieuw interieur.
  Toen mijn Renault Clio uit 1993 na bijna 230.000 km. z’n einde naderde vanwege onoverkomelijke
  roestproblemen ben ik bewust naar dit type Subaru op zoek gegaan. Wat gezien de niet bepaald roestvrije reputatie van dit model een vreemde keuze lijkt. Maar ik was eind negentiger jaren ooit verliefd op geworden op het wagentje dat mij als leenauto ter beschikking werd gesteld door de Amsterdamse garage die mijn Mazda 323 in onderhoud had. Het moet een modelletje uit de tachtiger jaren geweest zijn met als ik me ’t goed herinner 2 cylinders.
  Mijn Mini Jumbo ziet er uit als nieuw en dat effect wordt nog versterkt door het kenteken van november 2011: toen remigreerde hij uit België, en kreeg een nummer dat bij z’n uiterlijk past.

  • Hallo Ferry,

   leuk om te lezen dat je zo enthousiast bent over de Subaru Mini Jumbo! Roest was inderdaad wel een probleem van dit type en daardoor zijn er ook niet zo veel meer op de Nederlandse wegen. Mocht je het leuk vinden je auto te plaatsen op Subarublog, dan kun je me een foto van je auto mailen.

   Groet,
   subarublog

  • Vandaag na 16.733 km. een probleemloze nieuwe APK voor de Mini-Jumbo.
   Reparaties in het afgelopen jaar: een thermostaatje van 8 euro en een gratis ashoesje.
   En dat voor een autootje van nu 21 jaar!

 3. Leuk om ze hier te zien. Ik heb de Mini-Jumbo overigens niet zelf uit België gehaald, hij is met de eerste eigenaar in november 2011 mee teruggegaan na een verblijf van vele jaren in ons buurland. En heeft dan ook via de RDW een nieuw kenteken. Steeds in België onderhouden.
  Verbruik over de eerste 800 km: 1:19.5 Kan nog een stuk zuiniger, want ik rijd er “stevig” mee.
  Leuke accessoires op Marktplaats gekocht, zoals sleuteletui, sleutelhanger en schouderpads met de merknaam erop. Ook veel documentatie uit de bouwtijd w.o. een persmap.
  Dit is mijn 2e Subaru, heb ook een jaar een Justy gehad rond 1995.

  • Hoi Ferry,

   ik moet de vandaag door jou aangeleverde foto’s nog toevoegen aan jouw andere foto’s. Ik zal dan ook een link plaatsen naar jouw foto’s op de ‘ uw subaru op subarublog’ pagina.

 4. Het lijkt me handig dat er een soort link komt (voor alle gebruikers) als
  “Andere bijdragen van ferry op deze site”. Ik heb nogal moeite mijn eigen bijdragen te vinden en zou ’t fijn vinden moeiteloos van verhaal naar foto’s en v.v. te kunnen gaan.

  • Ik ben aan het kijken naar de mogelijkheden. Waarschijnlijk komt er een pagina met ‘lezersfoto’s’ waar een ieder zijn foto’s terug kan vinden. Er zijn inmiddels meer foto’s ingezonden, dus dat moet best iets moois kunnen worden.

 5. Voor de 2e keer sedert ik zelf een Mini-Jumbo heb (14-04-2012) kwam ik een exemplaar in het wild tegen. In Oosterbeek trof ik een rood exemplaar. Via de RDW kwam ik te weten dat deze auto op 18-02-1994 op kenteken is gezet. Da’s méér dan een jaar na het uit productie nemen van dit model, en moet één van de laatst verkochte Subaru’s van dit type zijn.

 6. ik heb in april 1983 mijn eerste auto gekocht, een gele mini jumbo sdx. Ik heb hem allang niet meer (naderhand een Justy gehad, helaas in de prak gereden) maar ik ben erachter gekomen dat de mini jumbo nog bestaat en opnieuw op kenteken is gezet. Hoe kan ik erachter komen waar hij is ?

  • Goedenavond,

   welkom op Subarublog! Leuk om te horen dat de auto nog bestaat! Wanneer u voor mij het kenteken nummer heeft kan ik kijken of de auto bij ons bekend is. Achterhalen is moeilijk, maar ik zou een oproep voor u kunnen doen op Subarublog en SubaruregisterNederland. Wie weet komt daar reactie op.

   Groet.

   Subarublog

 7. Hallo,ik ben Elke vanuit België maar ben ook nog in het bezit van een Subaru Leone van 1989(hij was destijds van mijn grootvader ) heb hem altijd bijgehouden en nu ingeschreven als oldtimer,had 10 jaar stil gestaan in de garage en had nu wel vanalles moeten vervangen en loopt nu heel goed,doe zelfs mee met oldtimer route’s,ben er heel fier op en hij betekent veel voor mij want mijn grootvader was mijn nr 1 voor mij,zal ook foto’s door sturen ervan,groetjes xxx

 8. Zijn er nog plannen om deze (interessante) blog te actualiseren? Zo ja dan kan ik wel een foto van mijn SVX uit 1992 aanleveren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s